Bird Hut Sperm Bank

Theater

Balzaal De Vooruit

€ 2.00

19.00 – woensdag

08/03/2023

Taal: Engels

Ondertiteling: /

De 39-jarige kinderloze kunstenares Louise Ashcroft bouwt een doe-het-zelfspermabank aan haar huis in Oost-Londen, om na te denken over wie kinderen krijgt en wie niet, en hoe we het gezin anno 2023 kunnen herdenken. 

Deze genenbank, gemaakt van een oude vogelhut, is bedoeld om haar dichter bij haar buren te brengen, en om haar vriendin, die geen kinderen wil, te ergeren. Deels grap, deels een aanklacht tegen de reproductieve industrie en haar onbetaalbare spermaprijzen, is 'Bird Hut Sperm Bank' een komische meditatie over Ashrofts eigen reproductieve uitdagingen en twijfel. 

Wat betekent het om je zaad te verspreiden in een tijdperk waarin ancestry.com onze genetische zwaktes opslaat, gemeenschapswerk verdrongen wordt door boodschappen-apps en biohackers honden licht laten geven in het donker? Zijn er betere manieren om de privileges en verantwoordelijkheden van zorg te delen na de pandemie? 

De klok tikt... help Louise om de toekomst van het gezin te herdenken, voordat Silicon Valley de on demand Uber-Mom uitvindt!

08/03/2023