Wie is wie

Jelle Cabus

Coördinator

jelle.cabus@cultour.be

Hey iedereen! Ik ben Jelle, coördinator van Cultour voor dit academiejaar.  Als jullie vragen hebben kunnen jullie altijd bij mij terecht! In mijn tijd buiten Cultour studeer ik Politieke wetenschappen en spendeer ik veel tijd aan nog veel andere hobby's. Als ik bezig ben, ben ik gelukkig!

Oscar Dehollogne

NTGent, VIERNULVIER, Opera Ballet Vlaanderen, Kopergietery en Matrak

oscar@cultour.be

Ik ben Oscar en studeer Milieu -en duurzaamheidsmanagement. Ik speel al van kleins af aan toneel, maar zit vaak nog liever in de mooie rode zeteltjes van de theaterzaal. Dit jaar heb ik voor Cultour gezocht naar enkele prachtvoorstellingen waarvan ik zeker ben dat er heel wat Gentse studenten van zullen genieten. Niet enkel theater houdt me bezig, maar ook een goede film, een dik feestje of een lange, maar betoverende opera of ballet. Tot op de voorstelling!

Quinten Froyman

Verantwoordelijke voor contact met Democrazy, De Bijloke, Tinnenpot, Amarant, GUSO, GUHO, GUK, Poëzi

quinten@cultour.be

Hi there, ik ben Quinten en ik studeer biochemie en biotechnologie. Cultour is voor mij een middel om ondanks niet/minder cultuur-gerichte studies hier toch mee bezig te kunnen zijn. Mijn vrije tijd die hiernaast nog overblijft spendeer ik uiteraard ook nog aan verschillende van mijn andere hobby's zoals grafisch ontwerp en koken. Ik hou mezelf dus bezig om anderen ook blij te maken.

Zita-Luna De Smaele

Film Fest Gent, Sphinx, Studioskoop, cinema OFF off, Historische Huizen Gent en komedie

zita-luna@cultour.be

Hey daar! Mijn naam is Zita en ik studeer chemie. Bij Cultour kan ik mijn nood aan kunst en cultuur vervullen, wat mijn erg wetenschappelijke studie balanseert. Dit semester zorgde ik voor een uitgebreid filmprogramma, volgend semester komen hier nog enkele comedyshows bij. Geniet van wat er allemaal te vinden is in onze catalogus!

Flore Cuyvers

Charlatan, KOPERGIETERY, Art Cinema OFFoff

flore@cultour.be

Ik ben Flore en studeer pedagogische wetenschappen. Het liefst spendeer ik mijn tijd in de cinemazaal, met een boek in een Gents cafeetje of kijkend naar een fascinerende dansvoorstelling. In het tweede semester ga ik samen met mijn collega's van Cultour op zoek naar dat wat de Gentse cultuurhuizen ons studenten te bieden hebben. Ik kijk er alvast naar uit. Geniet! 

Lotte Henuset

CAMPO, HA Concerts, de Centrale en La Barraca

lotte@cultour.be

Mijn naam is Lotte. Zoals het volledige team van CULTOUR ben ook ik verzot op kunst, muziek, film, theater etc. Wij hebben dan ook ons uiterste best gedaan om zo'n boeiend mogelijke selectie te maken speciaal voor jullie!